schip

VACATURE CUSTOMS & FORWARDING AGENT

Als Customs & Forwarding Agent bij ACA hou je je niet alleen bezig met douane gerelateerde werkzaamheden. Je verzorgt zelfstandig dossiers van klanten en volgt ze op van A tot Z. Je bent als het ware de schakel tussen alle import- en douanediensten en de klant. Betreft een voltijdse betrekking van onbepaalde duur.

 

zee

SPONTAAN SOLLICITEREN

Wil je graag werken bij ACA? Aarzel dan niet om spontaan te solliciteren.

 

kranen

 

OVER ONS

Als douane expediteurs doen we meer dan enkel declareren. We bieden de klant een full service aan. ACA is de schakel tussen al de verschillende diensten die betrokken zijn bij overzeese import. We coördineren, attesteren, certifiëren, administreren, anticiperen, interveniëren, remediëren en adviseren. Met andere woorden, we zijn een actief en proactief Customs Intelligence Center. Het belangrijkste voor ons is om mee te denken met en te handelen voor onze klanten.

Werken voor ACA is in contact komen met de hele wereld en met heel diverse producten, voornamelijk voeding, maar ook klanten met dry products kunnen bij ons terecht.

“Van Ierse steak tot Tasmaanse ui, we zien dagelijks heel diverse goederen onze havens binnenvaren en dat vanuit al even diverse bestemmingen. Dat is zo fijn aan de job.” - Customs & Forwarding Agent Grégory

 

 

TEAMWORK

ACA functioneert niet zonder haar fantastische medewerkers en die willen we dan ook goed verzorgen. Bij ACA hechten we veel belang aan een goede gezondheid: een gezonde werkgeest in een gezond lichaam. Het team is dan ook heel dynamisch en sportief. Dagelijks een frisse wandeling of een looptraining tijdens de middagpauze in het natuur- en poldergebied waar ons kantoor zich bevindt, zorgt ervoor dat we vol energie en concentratie aan de slag kunnen.